Новини

26.03
Фактът, че хората дават пари за копринени чорапи или дантелени сутиени и бикини е показателен, докато те ще дадат по-малка сума за горно облекло. Качественият материал, не е евтин, все пак, но си заслужава заради ползите, които носи.
06.12
Тя си създава безброй много цели, като все пак постига голяма част от тях, особено тези които са приоритет за нейното развитие и благосъстояние. Така тя се чувства пълноценно и устремено, жънеща успех след успех, гарантирайки своята независимост и самостоятелност !
24.11
Удивително е, но е истина. Повече от 80% от всички жени са облечени в грешен размер на сутиена. Искате ли да знаете, ако сте облечен с правилния размер ? След това ще прегледате нашите точки, които в следващите абзаци по-долу ще опишем в стъпки.
17.09
Той е за тези моменти, в които искате да акцентирате на стилните и красиви дантелени декорации. Обикновено се слага с дрехи така, че да се откроява и забелязва.
02.05
Модна линия Mari, пристига в нова вискоза, която е 100% натурална и дишаща, грижеща се добре за оптималния комфорт и приятно усещана на кожата. Няколко предложения, съответно – рокля, която е универсално решение за вашето приказно усещане по време на носенето и в домашни условия.
26.03
Продуктът идва при вас чрез куриер в удобно за вас време, което вие определяте с наш сътрудник при оформяне на сделката по телефона и чата ни или сами чрез нашата опция, “бележка".
09.03
Модата в дамското бельо е подвластна не само на естетичните предпочитания и вкусове, нито пък и единствено на желанията и целите на производителите на сутиени и бикини,.
28.02
Женската интуиция съществува. Тя наистина е усетила защо ти си се поколебал за миг, преди да отговориш на въпроса как е секретарката на шефа. Спасението е само едно – да не лъжеш.
23.02
Със сигурност няма по-подходящо време да прегледаме връзката между това, което се крие под дрехите и неговото съответствие с характера ни – дали да заложим на консервативна дантела или да акцентираме на секси детайли.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
Разбрах