Качествените материи за бельо са от значение !

26.03.2017

Дамското бельо е основна тема за разговор на жените - и ако искаме да сме честни, също е основна тема за разговор и на много мъже. Обаче ако жените биха могли да подслушат, когато мъжете говорят помежду си за дамско бельо вероятно ще бъдат ужасени. Ако обаче мъжете можеха да подслушат, когато жените говорят по същата тема, те биха изпаднали в буйна радост.

Когато мъжете и жените се срещат, те обикновено ще намерят всякаква друга тема за разговор, но не и такава касаеща въпроси за бельото. Проблема е, че мъжете винаги асоциират дамското бельо със секс, и следователно всяка тема от такова естество ги кара да се чувстват неудобно в разговор с жени, тъй-като съзнателно или не те винаги свързват жените със секса, а не биха искали това да е очевидно... Това е то порочния кръг на мъжкото мислене.

За мъжете въпросите, свързани с дамското бельо са сравнително прости и ясни. Как изглежда?  Докато мажът знае, че една жена изглежда секси, всичко е наред в неговия свят. Имам предвид, че за жената, която действително трябва да носи бельото, има най-различни други опасения, които, ако само за миг биха минали през ума на мъжа щяха да го накарат да се почуства не до там приятно.

Не на последно място от тях е нивото на комфорта в бельото. Някои тъкани могат да изглеждат примамливи, но се чувстват по-малко удобни, въпреки че това зависи от ползвателя до известна степен. Основен въпрос който трябва да запомните е, че колкото и привлекателно да изглежда бельото, ако е неприятно за носене ефектът се губи.
 

Секси дамското бельо е един от малкото отрасли, които, дори и в рецесия, продължава да продава добре и задържа стойността си на пазара. Фактът, че хората дават пари за копринени чорапи или дантелени сутиени и бикини е показателен, докато те ще дадат по-малка сума за горно облекло, т.е. хората икономисват избирателно, и обикновено са склонни да правят компромиси с нещо толкова лично като бельото.

От тук добрия, стар извод – Сексът продава! Качественият материал, не е евтин, все пак, но си заслужава заради ползите, които носи.

Коприната, например, е материал, известен със своята гладкост. А добре направеното дамско бельо от коприна има толкова много положителни качества за тези, които го носят, и за тези, които го гледат. То ласкае всички присъстващи и изглежда истински луксозно, но освен това има предимството, че ползвате една от най-удобните за носене материи. Носенето на коприна в близост до кожата ви, или ползването и като спално бельо, води до света на лукса и повишения еротизъм.

Единственото нещо, което наистина се доближава до коприната е дантелата. Текстурата на материята и частичната прозирност , може да накара всяка жена да се чувства като богиня. По тази причина, коприната и дантелите, са начин да глезите себе си или някой друг.

Моля, споделяйте и коментирайте статията !


 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
Разбрах