ВХОД
 
РЕГИСТРАЦИЯ
КОШНИЦА
0

Дамско бельо

Луксозно дизайнерско дамско бельо за прекрасни дами. Намерете вашия нов модел бельо и си подарете самочувствие.

Виж повече

Бански костюми

Феерия от уникални модели дамски бански костюми. Съставете своя свеж и нестандартен летен тоалет !

Виж повече

Ежедневни дрехи

Ежедневни дрехи от фини, естествени и висококачествени материи, доставящи желаното удобство и комфорт.

Виж повече

Аксесоари

Изтънчени дамски аксесоари допълващи стилно вашия вкус, за различното и брилятното - без аналог.

Виж повече

Филтър

ЦВЯТ:
РАЗМЕР:
ЦЕНА:

Качествените материи за бельо са от значение !

26.03.2017

Дамското бельо е основна тема за разговор на жените - и ако искаме да сме честни, също е основна тема за разговор и на много мъже. Обаче ако жените биха могли да подслушат, когато мъжете говорят помежду си за дамско бельо вероятно ще бъдат ужасени. Ако обаче мъжете можеха да подслушат, когато жените говорят по същата тема, те биха изпаднали в буйна радост.

Когато мъжете и жените се срещат, те обикновено ще намерят всякаква друга тема за разговор, но не и такава касаеща въпроси за бельото. Проблема е, че мъжете винаги асоциират дамското бельо със секс, и следователно всяка тема от такова естество ги кара да се чувстват неудобно в разговор с жени, тъй-като съзнателно или не те винаги свързват жените със секса, а не биха искали това да е очевидно... Това е то порочния кръг на мъжкото мислене.

За мъжете въпросите, свързани с дамското бельо са сравнително прости и ясни. Как изглежда?  Докато мажът знае, че една жена изглежда секси, всичко е наред в неговия свят. Имам предвид, че за жената, която действително трябва да носи бельото, има най-различни други опасения, които, ако само за миг биха минали през ума на мъжа щяха да го накарат да се почуства не до там приятно.

Не на последно място от тях е нивото на комфорта в бельото. Някои тъкани могат да изглеждат примамливи, но се чувстват по-малко удобни, въпреки че това зависи от ползвателя до известна степен. Основен въпрос който трябва да запомните е, че колкото и привлекателно да изглежда бельото, ако е неприятно за носене ефектът се губи.
 

Секси дамското бельо е един от малкото отрасли, които, дори и в рецесия, продължава да продава добре и задържа стойността си на пазара. Фактът, че хората дават пари за копринени чорапи или дантелени сутиени и бикини е показателен, докато те ще дадат по-малка сума за горно облекло, т.е. хората икономисват избирателно, и обикновено са склонни да правят компромиси с нещо толкова лично като бельото.

От тук добрия, стар извод – Сексът продава! Качественият материал, не е евтин, все пак, но си заслужава заради ползите, които носи.

Коприната, например, е материал, известен със своята гладкост. А добре направеното дамско бельо от коприна има толкова много положителни качества за тези, които го носят, и за тези, които го гледат. То ласкае всички присъстващи и изглежда истински луксозно, но освен това има предимството, че ползвате една от най-удобните за носене материи. Носенето на коприна в близост до кожата ви, или ползването и като спално бельо, води до света на лукса и повишения еротизъм.

Единственото нещо, което наистина се доближава до коприната е дантелата. Текстурата на материята и частичната прозирност , може да накара всяка жена да се чувства като богиня. По тази причина, коприната и дантелите, са начин да глезите себе си или някой друг.

Моля, споделяйте и коментирайте статията !


 

НАМЕРЕТЕ ПЕРФЕКТНИЯТ АУТФИТ
НОВИНИ И ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Качествените материи за бельо са от значение !

26.03.2017

Фактът, че хората дават пари за копринени чорапи или дантелени сутиени и бикини е показателен, докато те ще дадат по-малка сума за горно облекло. Качественият материал, не е евтин, все пак, но си заслужава заради ползите, които носи.

Прочети повече!

Навиците на успелите жени

06.12.2016

Тя си създава безброй много цели, като все пак постига голяма част от тях, особено тези които са приоритет за нейното развитие и благосъстояние. Така тя се чувства пълноценно и устремено, жънеща успех след успех, гарантирайки своята независимост и самостоятелност !

Прочети повече!

Правилният размер е от значение, вижте защо !

24.11.2016

Удивително е, но е истина. Повече от 80% от всички жени са облечени в грешен размер на сутиена. Искате ли да знаете, ако сте облечен с правилния размер ? След това ще прегледате нашите точки, които в следващите абзаци по-долу ще опишем в стъпки.

Прочети повече!

БЮЛЕТИН

БЪДЕТЕ ПЪРВИЯТ, КОЙТО
ЩЕ НАУЧИ ЗА НАШИТЕ
ПРОМОЦИИ И НОВИНИ