Правилният размер е от значение, вижте защо !

24.11.2016

Удивително е, но е истина. Повече от 80% от всички жени са облечени в грешен размер на сутиена. Искате ли да знаете, ако сте облечен с правилния размер ? След това ще прегледате нашите точки, които в следващите абзаци по-долу ще опишем в стъпки, за да постигнете желания резултат. Или можете да го направите сами с един обикновен шивашки метър, който да онагледи необходими за вас мерки.
Изберете правилния размер
Важно е да се измери на регулярна база, тъй като вашият размер може да се промени през годините. Поради увеличаване на теглото или загуба на тегло, заболяване, бременност и др. основателни причини. Сутиенът в правилния размер ще ви даде, по-хубав силует и той също така, ще е по-удобен. Когато сутиен вече не е удобен, повечето жени са склонни да избират сутиен с по-голям размер на бюст. Но това не винаги е най-добрият избор. Ако в момента се появи един от долупосочените забележки, не носите правилния сутиен.

Моят сутиен се повдига леко                   
Ширината под бюста най-вероятно е хлабава. Ето защо вашият сутиен се измества нагоре. Решението е лесно: сутиен с по-малка ширина на бюста. Например в момента размера на сутиена Ви е 75С. Тогава опитайте със 70C. Този сутиен има същата чашка като сутиен 75C, но с по-стегнат под бюста и ширина.

Презрамките ме стягат в раменете и предизвикват раздразнение на кожата 
Вашите презрамки са прекалено свободни. Стегнете ги да почувствате разлика веднага. Вие вероятно сте направили това, за да получите по-голяма подкрепа на сутиена. Но всъщност, подкрепата от сутиена трябва да дойдат от под бюста - колана; не от презрамките. Ако под бюста колана е твърде широк за вас, вашите презрамки извършват всичко свързано с носенето и подкрепата на гърдите; като по този начин се впиват в кожата ви и понякога оставят болезнени червени марки на раменете си.

Презрамките продължават да падат от раменете ми 
Когато презрамките Ви не държат достатъчно, те падат от раменете, защото са прекалено свободни. Вероятно, ширината под бюста на сутиена също е твърде голяма. Ако в случая носите 80B ? В такъв случай, опитайте да носите 75В.

Гърдите ми излизат от върха на сутиен / чашките 
Чашките са твърде малки, така че бюста ви не се вписва добре. Наш съвет е да опитате по-голям размер.

Гърдите ми се показват изпод чашките
Когато е такъв случая, ширината под бюста на сутиена е твърде голяма. Вашият сутиен не пасва добре на тяло и гърдите Ви. Ако носитеразмер – 80A. Възможно е 75A да Ви застане перфектно.

Чашките са сбръчкани и не стоят върху гърдите ми желано приятно 
Чашката е необходимо да бъде гладка наложена върху бюста. Ако в случая, не е така, вашата чашка е твърде голяма. Опитайте с по-малка чашка. Носите ли 80D ?Тогава опитайте с 80C.
Необходима Ви е помощ ?
Всеки се чувства по-добре, когато изглежда добре облечен в своите дрехи. Всяка дама знае много добре, че една от най-важните части от нейното облекло, е именно бельото. Добре пасващо бельо, ще създаде приятен и очарователен силует. Добре пасващото бельо ще акцентира и изразява най-добрата част от тялото ви. Гледайте шевицата и ширината на презрамките в даден сутиен и определено не забравяйте гащите или избраната от вас долна част. Гащите е необходимо да стоят една идея свободни и не трябва да се впиват в кожата Ви. Със сигурност това е незавидно…
Когато носите леко облекло, LingaDore има на разположение сутиени с вградена-гел течност и гладка чашка, които са най-правилното решение ! Но далеч това не е основната причина, която превръща сутиена в невероятен за вас. Сутиенът от този вид разполага с добре балансирана еластичност в горната част на чашката. Това позволява, той да пасне идеално на бюста ви. В долната част, той няма тази еластичност, което повдига бюста и го прави оптимално оформен, доставяйки му необходимия комфорт и цялостен завършен вид. Също така еластичността в презрамките предоставя желания комфорт, и не позволява впиването на презрамките във вашите рамене.
Желаете да скриете вашите любовни дръжки възможно най-много ? Тогава вашият избор е в безшевното бельо. Не обличайте бельо с дантела под гладки дрехи, изберете своя сутиен с гладка чашка от модна серия LingaDore Daily. Предпочитате малка сексапилна черна рокля ? В такъв случай, привлекателен формован сутиен е вашия най-добър приятел. Този тип сутиен ще превърне бюста Ви, в значително по-добре изглеждащ завършен вид. Необходимо Ви е показно за остановяване на размера Ви ? Погледнете това видео: https://www.facebook.com/pg/lingadore.bulgaria/videos/?ref=page_internal

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
Разбрах