Правo и защита на лични данни

Lingadore.bg( Ъндъруеър ЕООД) уважава вашето право на лични данни и се стреми да ги защити. Информацията по-долу описва детайлно, как ние събираме и употребяваме вашите лични данни. Това колко информация Lingadore.bg съхранява за вас и как я употребява зависи от вашата обвързаност с Lingadore.bg и услугите, които използвате, затова някои от секциите по-долу може да се отнасят за Вас.
За какво употребяваме вашите лични данни?
Lingadore.bg (Ъндъруеър ЕООД)събира и употребява вашите лични данни, за да администрира, поддържа, подобрява и получава обратна информация за предложените от нас услуги, навременно да предотвратява грешки и да ги сведе, до минимум, нарушения на нашата система за защита, закона или нашите договорни условия. Ако вие сте регистрирани да използвате нашите услуги, ние може да направим директна връзка с вас, за да съберем обратна информация за предлаганите услуги или да ви предложим подобрения към тях.
Допълнителна информация/ маркетинг
Вие имате право да ни помолите, по всяко време да прекъснем нашият директен маркетинг с Вас. Вие може да заявите своето желание за прекратяване на имейл vel_vet@abv.bg съответно, със заглавие "Лична информация".
Лична информация, която Lingadore.bg съдържа
Lingadore.bgсъдържа и обновява информацията за своите потребители, които обслужва. Тя може да бъде получена чрез директен контакт с вас, от друга страна като други потребители и автоматично чрез вашета употреба на нашите услуги.
Информация, която вие/ други ни възлагат
Тази информация съдържа данните ви за контакт, данните ви за регистрация и заплащане,трудности при поддръжка, детайли от участия в случай, проучвания и някои съществени подробности на вашите желания и възгледи.
Когато изберете плащане чрез банкова карта, Вие предоставяте картови данни, които се ползват и съхраняват само и единствено от обслужващата ни банка. Ние като Търговец нямаме, абслолютно никакъв достъп до тези данни.
Информация, която ние получаваме чрез нашите услуги
Ако Вие имате регистрирано потребителско правомощие за услугите на Lingadore.bg, то Lingadore.bg също набира информация за вашето ползване на услугите като обща възможност на достъп до данни, продължителност и обем на използване на дадените услугите и Данни за трафик от използването на нашия Уеб сайт. Данните за трафик съдържат записи на ползване, детайли за мрежата, детайли за достъпваните данни и системи, продължителност на престоя, поток на кликове и подобни ползвания или системни данни. Данните за трафик понякога може да се проследяват/ свързани с не само компании, но и с отделни личности. Преди да се регистрирате на Lingadore.bg за достъп до убозначените места на нашия сайт, вие може да ползвате основните функции на Lingadore.bg анонимно.
По желание ние издаваме на посетителите на сайта достъп до цялата информация, включвайки подходяща информация, която ние поддържаме за тях ( но не и за други потребители, ако не е пожелано от закона). Включвайки единствена по рода си, идентифицираща информация ( т.е. клиентски номер или парола) и информация за връзка ( т.е. име, адрес, телефонен номер). Потребителите могат да получат достъп до тази информация като ни изпратят, съответен имейл. По искане ние предлагаме на посетителите да поправят недоразуменията, като предоставят правилните детайли на Lingadore.bg или където има варианта да изменят своите регистрирани детайли онлайн.
Как ние употребяваме вашата информация
За всеки посетител на Lingadore.bg, уеб сървърът на Lingadore.bg автоматично разпознава името на домейна на потребителя. Ние също поддържаме имейл адресите на тези, които са усъществили комуникация с нас чрез имейл и запазваме информацията за това кои страници достъпват и посещават потребителите. Доброволно подадената информация от потребителите като информация от проучване и/ или регистрации на сайт също се съхранява. Информацията, която ние събираме се използва преди всичко за вътрешни нужди и за развитие на съдържателноста на нашия Уеб сайт или услуги. Тя също се използва и за уведомяване на потребителите за новостите в предлаганите от нас услуги. Тази информация не се дава на други организации с търговски цели. Ако не желаете да получавате имейли от нас в бъдеще, моля уведомете ни с имейл на адрес: vel_vet@abv.bg
Ако получавате нежелан имейл от нас, цялата наша кореспонденция предлага ясни инструкции как да ги откажете. Ако сте ни предоставили вашия пощенски адрес или телефонен номер, вие може да получавате периодично формуляри(анкети) или обаждания от нас, за новите ни продукти и услуги или предстоящи събития. Ако не желаете да получавате тези формуляри, ние ви молим да ни уведомите чрез имейл на адрес: vel_vet@abv.bg.
Методи и времетраене на съхранение.
Доставките трябва да бъдат маркирани(посочени) като „ Не проверено” и вие трябва да проверите продуктите, колкото е възможно по-бързо и да ни уведомите първа възможност за дефект или липса на определен продукт. Ние не можем да гарантираме, кредит или замяна ако не бъдем уведомени до 3 дни от доставката на поръчката. Внимание! Пратки състоящи се от повече от един кашон могат да бъдат разделяни. Ако не получите остатъкът от вашата поръчка до 3 работни дни от първата доставка, моля да ни уведомите. Стандартните доставки в рамките на България трябва винаги да пристигат до 2 работни дни. Ако нямате възможност да присъствате на адреса по време на доставката и желаете да оставим вашата пратка на защитено място, моля да ни уведомите предварително. Уведомяваме ви, че нито ние нито нашите куриери – партньори могат да поемат отговорност, за последвала загуба или нарушения настъпили след като пратката е била доставена. Свържете се с нас на телефон: +359 887307520 или на адрес: vel_vet@abv.bg
Предоставяне на вашата информация на трета страна
Освен където законът позволява или вие изрично сте се съгласили, Lingadore.bg (Ъндъруеър ЕООД) не продава или отдава вашите лични данни на други лица извън Lingadore.bg (Ъндъруеър ЕООД).Ние не предоставяме или продаваме нашата база данни от потребители на трета страна.
Съобщения по имейл, уведомления и анкети(формуляри)
Lingadore.bg (Ъндъруеър ЕООД) ви предлага възможността да получавате по имейл формуляри или други уведомления свързани с продукти представяни на Lingadore.bg или нови услуги, които ви предлагаме. Вие можете по всяко време да заявите прекратяване на имейл уведомления или формуляри като спазвате инструкциите за прекратяване на уведомления или формуляри или заявите това vel_vet@abv.bg.
Прекратяване на информация
Lingadore.bg (Ъндъруеър ЕООД) може да прекрати пращането на имейл адреси на личности от базата данни на Lingadore.bg. Причините, заради които предприемаме тези мерки, са свързани със сигурността на Lingadore.bg(Ъндъруеър ЕООД), неговият екип и други, за установяване и незабавно предотвратяване на престъпление , за идентифициране на правилни реципиенти или за да се убедим, че имейлът е прегледан(отворен) при отсъствие на персонала. Lingadore.bg (Ъндъруеър ЕООД)може да отхвърли, да забави или да премахне съдържание от имейли, които имат същност, съдържание или прикачена информация, която може да увреди системата на Lingadore.bg или защото може да доведе до проблеми със сигурността, като например вируси.
Lingadore.bg може да подбира имейли , които се състоят от определено съдържание, което е вулгарно или имейлът е нежелан или spam. При определени обстоятелства това за жалост, може да доведе до засягане на „ невинни” имейли, но Lingadore.bg се стреми да намали настъпването на такива събития.
Защита
Lingadore.bg е разработила стриктни политики управляващи информационните технологии. Те обхващат области като контрол на достъпа, автентикация, одит, мониторинг, предупреждения, съхраняване на данни и back up и стандарти на прехвърляне, и интегрираност със средата. Lingadore.bg (Ъндъруеър ЕООД)полага максимални усилия, да инсталира и притежава подходящите защитни средства за съоръженията, с които разполага Lingadore.bg, за да ги защити от загуба, злоупотреба или неправомерна промяна на информацията, която Lingadore.bg е събрала от Вас на: vel_vet@abv.bg.
За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние предлагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode:
Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.
Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2).
В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на облсужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги ползвате.
Име на компанията
Lingadore.bg e собственост на Ъндъруеър ЕООД, с адрес и седалище на управление гр. София,с.Бусманци,ул.Генерал Гурко N8В,МОЛ: Антонио Василев и ЕИК: BG200994150.
Въпроси
Ако имате някакви въпроси за Политиката на право/ защита на лични данни на Lingadore.bg (Ъндъруеър ЕООД)или за ползването на данните при определени услуги, вие трябва да се свържете с нас на имейл: vel_vet@abv.bg. Законът ви позволява да пишете или да поискате да видите и коригирате информацията съхранявана за вас, въпреки че това може да изисква заплащането на неопределена такса.
 
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
Разбрах