ВХОД
 
РЕГИСТРАЦИЯ
КОШНИЦА
0

Дамско бельо

Луксозно дизайнерско дамско бельо за прекрасни дами. Намерете вашия нов модел бельо и си подарете самочувствие.

Виж повече

Бански костюми

Феерия от уникални модели дамски бански костюми. Съставете своя свеж и нестандартен летен тоалет !

Виж повече

Ежедневни дрехи

Ежедневни дрехи от фини, естествени и висококачествени материи, доставящи желаното удобство и комфорт.

Виж повече

Аксесоари

Изтънчени дамски аксесоари допълващи стилно вашия вкус, за различното и брилятното - без аналог.

Виж повече

Филтър

ЦВЯТ:
РАЗМЕР:
ЦЕНА:

Въпроси за моята поръчка

По време на доставка: 
1. Какво ще се случи, ако отсъствам от дома си по време на доставката ?
-          В случай на липса на конкретен получател на адреса, куриерът ще Ви потърси на посочения от Вас телефонен номер, за да може да бъде уговорено второ посещение на същия адрес. В такъв случай е невъзможна смяна на адреса за доставка.
2. Сроковете за доставка гарантирани ли са ?
-          Сроковете за доставка са от 1 до 3 работни дни и са посочени предимно с информационна цел. По-голямата част от доставките се извършват на следващия работен ден.
-          Ако срокът не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение под формата на лихви.
3. Какво да сторя, ако поръчката ми не пристигне ?
-          Ако вашата доставка е с продължителност, по-дълга от определеното време, моля, свържете се възможно по-скоро с представител на магазина чрез имейл: vel_vet@abv.bg . Това което е необходимо в дадена ситуация е подаване на номера на поръчката, своя телефон за контакт и имейл адреса си. От наша страна ще бъде направена конкретна справка и ще направим всичко възможно, за да получите възможно най-бързо поръчаните от вас стоки.
4. Направил съм грешка в адреса за доставка. Мога ли да го променя ?
-          Моля, свържете се с нас по възможно най-бързият начин, за да намерим алтернативен вариант за решение на проблема.
-          При наличието на потребителски профил, не се взимат в предвид промените на адреса при вече направена поръчка. 
Поръчка:
5. Моята поръчка беше анулирана, как да си получа парите обратно ?
-          В случай, че вашата поръчка бъде отказана, моля, влезте във Вашия потребителски профил и подайте необходимата информация. Чрез потвърждение за връщане на сумата от наш представител, ще получите обратно направения от вас превод на база подадената от вас информация.
-          Срокът за връщането на сумата е 14 дневен. Възстановяването на съответна сума посочена от Вас се превежда на банковата сметка или, ако плащането е направено чрез ePay или PayPal, по картата, от която е направено плащането. 
6. Как да направя поръчка ?
При избор на желан от Вас артикул и посочен цвят, поръчката може да бъде финализирана, добавяйки в бутон "Кошницата за покупки". За да продължите вашето пазаруване, използвайте бутон "към магазина". 
7.Как получавам потвърждение за успешна поръчка ?
Веднага след коректното завършване на Вашата поръчка, то нашата административна система ще Ви уведоми с автоматичен отговор на посоченият от Вас e-mail.


 
НАМЕРЕТЕ ПЕРФЕКТНИЯТ АУТФИТ
НОВИНИ И ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Качествените материи за бельо са от значение !

26.03.2017

Фактът, че хората дават пари за копринени чорапи или дантелени сутиени и бикини е показателен, докато те ще дадат по-малка сума за горно облекло. Качественият материал, не е евтин, все пак, но си заслужава заради ползите, които носи.

Прочети повече!

Навиците на успелите жени

06.12.2016

Тя си създава безброй много цели, като все пак постига голяма част от тях, особено тези които са приоритет за нейното развитие и благосъстояние. Така тя се чувства пълноценно и устремено, жънеща успех след успех, гарантирайки своята независимост и самостоятелност !

Прочети повече!

Правилният размер е от значение, вижте защо !

24.11.2016

Удивително е, но е истина. Повече от 80% от всички жени са облечени в грешен размер на сутиена. Искате ли да знаете, ако сте облечен с правилния размер ? След това ще прегледате нашите точки, които в следващите абзаци по-долу ще опишем в стъпки.

Прочети повече!

БЮЛЕТИН

БЪДЕТЕ ПЪРВИЯТ, КОЙТО
ЩЕ НАУЧИ ЗА НАШИТЕ
ПРОМОЦИИ И НОВИНИ